Brievenbuscadeau: Verwarmende chocolademelk

9,95

Omschrijving

Opzoek naar een cadeautje om te versturen met dit koude weer? Dan zit je met dit pakketje helemaal goed! Geef dit heerlijke pakketje cadeau met deze spoons of chocolate om een heerlijke kop chocolademelk te maken.

Alle cacao die Chocolagendijk gebruikt in zijn chocolade wordt ingekocht bij UTZ en RFA gecertificeerde chocolade leveranciers. Ook hebben deze leveranciers eigen programma’s opgericht ter verbetering van de algehele omstandigheden van de cacaotelers. Denk hierbij aan het bouwen van scholen, ziekhuizen en het verbeteren van woon- en leefomstandigheden.

Omdat het de pure variant betreft zit er geen dierlijk product in en kun je met dit pakketje alle kanten op! Wordt het chocolademelk met koemelk, amandelmelk, havermelk, rijstemelk?

 

 

Inhoud pakket

De volgende producten vind je in dit pakketje:

  • 3x Spoonful of Chocolate Pure chocolade van Chocolagendijk

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou.

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Nieuwjaar, Vriendin, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes

Thema

Chocolade