Verwarmen

Aan de slag met efficiënt verwarmen van je woning

Je verdiepen in je verwarming is een belangrijk onderdeel wanneer je graag aan de slag wilt met het verminderen van jouw CO2-uitstoot. Tegelijkertijd is het ook een essentieel onderwerp bij het verlagen van je energierekening, want gemiddeld komt 75% van je gasrekening voor het verwarmen van je woning!

Deze producten helpen je door het verwarmen van de woning efficiënter te maken, door dat je bijvoorbeeld minder warmte verliest of de warmte beter verspreid wordt. Zo bespaar je op je energierekening en zit je er nog steeds lekker warm bij.

Producten om het verwarmen van je huis te optimaliseren:

Verzending

De pakketten worden binnen 1-2 werkdagen met DHL verzonden. Verzending is €4,95 bij bestellingen onder de 30 euro. Voor bestellingen boven de 30 euro is verzending gratis. 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd.

Meer informatie vind je bij Retourneren

Garantie

Als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.