Veelgestelde vragen

Kan ik een box cadeau doen?

Jazeker! Het is heel erg leuk om cadeau te doen! In elk pakket zit een kaart, bij het opmerkingenveld in de bestelling kun je een persoonlijke boodschap achterlaten die ik in de kaart zet. Ook zit er in elke kaart een link naar een video, waarin ik de ontvanger uitleg wat er in het pakket zit. Een voorbeeld van zo’n videoboodschap vind je hier.

Is het mogelijk om mijn pakket ergens op te halen?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt in het bestelproces kiezen voor ‘afhalen’ of de box laten bezorgen. Afhalen kan in Zaltbommel (Heer Balderikstraat 95).

Hoe lang duurt het voordat mijn pakket wordt bezorgd?

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Hoe worden de pakketten verstuurd?

De pakketten worden met DHL verstuurd. De pakketten zijn allemaal brievenbuspakketten, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Bestel je meer brievenbuspakketten voor één adres dan verstuur ik ze samen (los ingepakt) in een (hergebruikte) doos met de pakketpost.

Kan ik ook grote aantallen bestellen?

Jazeker! Op de website wordt aangegeven hoeveel pakketten je maximaal kunt bestellen, deze worden dan binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Wil je meer bestellen? Neem even contact met mij op, dan kijk ik wat de levertijd is.

Ik wil graag kerstpakketten bestellen, kan dat?

Ja, dat kan zeker! Neem vooral contact op via info@groengraag.nl om de mogelijkheden te bespreken en jouw werknemers een origineel en duurzaam kerstpakket cadeau te doen. 

Ik ben niet tevreden. Hoe neem ik contact op?

Dat is vervelend! En totaal niet de bedoeling. We willen je graag spreken hoe het komt dat je niet tevreden bent. Mail je ons om meer te vertellen: info@groengraag.nl? 

Zit je vraag er niet tussen? Neem even contact met mij op