Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om mijn bestelling ergens op te halen?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt in het bestelproces kiezen voor ‘afhalen’ of de bestelling laten bezorgen. Afhalen kan in Zaltbommel (Heer Balderikstraat 95).

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Brievenbuscadeautjes worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Losse producten binnen 3-4 werkdagen.

Hoe worden de pakketten verstuurd?

De pakketten worden met DHL verstuurd. De brievenbuscadeautjes passen door de brievenbus, dus daar hoef jij (of de ontvanger) niet voor thuis te blijven. Bestel je meer brievenbuspakketten voor één adres dan verstuur ik ze samen (los ingepakt) in een (hergebruikte) doos met de pakketpost.

Kan ik ook grote aantallen bestellen?

Jazeker! Op de website wordt aangegeven hoeveel pakketten je maximaal kunt bestellen, deze worden dan binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Wil je meer bestellen? Neem even contact met mij op, dan kijk ik wat de levertijd is.

Ik wil graag kerstpakketten bestellen, kan dat?

Ja, dat kan zeker! Neem vooral contact op via info@groengraag.nl om de mogelijkheden te bespreken en jouw werknemers een origineel en duurzaam kerstpakket cadeau te doen. 

Ik ben niet tevreden. Hoe neem ik contact op?

Dat is vervelend! En totaal niet de bedoeling. We willen je graag spreken hoe het komt dat je niet tevreden bent. Mail je ons om meer te vertellen: info@groengraag.nl? 

Zit je vraag er niet tussen? Neem even contact met mij op