Valentijnsdag

Dit jaar op Valentijnsdag echt impact maken?

Dit jaar geen prullaria voor Valentijnsdag, maar wat dan wel? Hieronder heb ik een aantal brievenbuscadeau’s verzameld waarmee jij dit jaar de show steelt met een super leuk én duurzaam Valentijnsdagcadeau!

Alle cadeautjes worden met zorg ingepakt en aangekleed met mooie droogbloemen. Ook bevatten de cadeautjes speciaal voor Valentijnsdag confetti van groeipapier (papier met bloemenzaadjes erin) in de vorm van hartjes.

valentijnspakketten

Je kunt ervoor kiezen het cadeau zelf te geven, dan laat je hem gewoon versturen naar je eigen adres, of meteen naar het adres van je geliefde.

Hieronder heb ik een selectie gemaakt met de meest geschikte Valentijnsdagcadeautjes, maar natuurlijk kun je ook een keuze maken uit het hele assortiment.

Kies hier jouw duurzame Valentijnsdagcadeau:

Verzending

De pakketjes worden binnen 1-2 werkdagen met DHL verzonden. Verzending is gratis. 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd.

Meer informatie vind je bij Retourneren

Garantie

Wij doen er alles aan om jou de fijnste en leukste pakketjes te leveren, maar er kan iets misgaan. Als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.