Duurzaam brievenbuscadeau: Dat doet de deur dicht!

Leuk, je hebt een duurzaam brievenbuscadeau ontvangen! En ook nog eens een super handige! Geen geroep meer “doe de deur dicht!”, maar in het vervolg gaan die deuren gewoon vanzelf dicht 🙂

Het in gebruik nemen van deze deurdrangers is ontzettend makkelijk, als ik in een video zou vertellen hoe het moet maak ik het nog te moeilijk, dus ik laat het je graag zien in onderstaande korte video van slechts 18 seconden.

Wekelijks duurzame tips ontvangen rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, je ontvangt elke week een leuke en motiverende mail om je verder te helpen met jouw duurzame lifestyle. 

Door je in te schrijven ga je akkoord met mijn privacyverklaring (geen paniek, je gegevens zijn veilig 🙂 ) Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *