Brievenbuscadeau: Plasticvrije badkamer

28,95

Omschrijving

Zou je graag een plasticvrije badkamer willen hebben? In dit pakket vind je verschillende producten om van veel producten met plastic afscheid te kunnen nemen!

Inhoud pakket

De volgende producten vind je in dit pakketje:

  • Herbruikbare wattenstaafjes. Met deze herbruikbare wattenstaafjes wordt het heel eenvoudig om afscheid te nemen van de wegwerp-variant! Beide wattenstaafjes hebben een andere vorm, de een heeft een gladde puntige en ronde tip en de ander een tip met bobbeltjes voor extra grip.
  • Een blikje met een shampoobar. Een shampoobar vervangt gemiddeld 3 plastic flessen, een makkelijke manier om plastic te vervangen dus! In het blikje kun je hem ook makkelijk ergens naar toe nemen. 
  • Wasbare wattenschijfjes. Je ontvangt 5 grote wasbare wattenschijfjes, 10 cm,  waarmee je al die wegwerp wattenschijfjes bespaart én de plastic verpakking. Apart wassen hoef je ze niet, je stopt ze gewoon in een waszakje bij de handdoekenwas. 

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou.

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Nieuwjaar, Vriendin, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes