Brievenbuscadeau: Plasticvrije badkamer

22,50

Omschrijving

Zou je graag een plasticvrije badkamer willen hebben? In dit pakketje vind je verschillende producten om eens fijn te kunnen uit proberen.

Inhoud pakket

De volgende producten vind je in dit pakketje:

  • Een blikje met alle ingrediënten om zelf een natuurlijke lippenbalsem te kunnen maken. In een video laat ik je precies zien hoe het moet, dus het kan niet fout gaan!
  • Een blikje met een shampoobar. Een shampoobar vervangt gemiddeld 3 plastic flessen, een makkelijke manier om plastic te vervangen dus! In het blikje kun je hem ook makkelijk ergens naar toe nemen. 
  • Wasbare wattenschijfjes. Je ontvangt 5 grote wasbare wattenschijfjes, 10 cm,  waarmee je al die wegwerp wattenschijfjes bespaart én de plastic verpakking. Apart wassen hoef je ze niet, je stopt ze gewoon in een waszakje bij de handdoekenwas. 

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou.

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

Wissen

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Nieuwjaar, Vriendin, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes