Brievenbuscadeau: Omlaag met de energierekening

20,50

Omschrijving

Makkelijk gas besparen? Dat doe je met dit leuke brievenbuscadeau! In dit pakket zitten verschillende producten die ervoor zorgen dat er minder gas en/of water verbruikt wordt.

 

Inhoud pakket

De volgende producten vind je in dit pakketje:

  • Een universele deurdranger. Deze kan bij standaard opdekdeuren makkelijk over het schanier geschoven worden. Voor andere schanieren zit er schroef-accessoires bij zodat die daar ook geplaatst kan worden. Bij lichte deuren is één deurdranger genoeg, voor zwaardere deuren kunnen er twee of drie geplaatst worden.
  • Een doorstroombegrenzer voor de douche. Een doorstroombegrenzer helpt je besparen op energie én water. Je kunt deze inzetten om ervoor te zorgen dat je niet meer water verbruikt per minuut dan de begrenzer aangeeft (in dit geval is dat 5 liter per minuut), met behoud van de waterdruk! Het elastische ringetje past zich aan aan de waterdruk en reguleert daarmee hoeveel water er daadwerkelijk uit de kraan of douche komt.
  • Een waterbespaarder voor de kraan. Met deze fijne waterbespaarder voor de kraan bespaar je water zonder dat dit ten koste gaat van je comfort. Het enige wat je hoeft te doen is deze in je dop van je huidige kraan te plaatsen.
  • Een douchecoach. Bij deze douchecoach kun je zelf de tijd instellen. Na het verstrijken van deze tijd, gaat het alarm van de douchecoach af. Ook kun je een doel instellen om bijvoorbeeld 20% minder lang te douchen. Deze douchecoach helpt dit doel te bereiken en fors water en energie te besparen.
    De douchecoach is waterdicht en heeft een zuignap zodat hij makkelijk in elke douche te bevestigen is.

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou.

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Nieuwjaar, Vriendin, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes