Brievenbuscadeau: Lekker slapen

19,50

Omschrijving

Onbezorgd lekker slapen in de slaapkamer? Met deze kussenbeschermer zorg je ervoor dat er geen vocht in je kussen kruipt en zo voor bacteriëngroei zorgt. Lekker een kopje thee voor het slapen gaan om te ontspannen en je bent klaar om lekker te gaan slapen.

 

Inhoud pakket

De volgende producten vind je in dit pakketje:

  • Een kussenbeschermer van zacht biologisch katoen en gegarandeerd niet behandeld met chemicaliën. De binnenzijde van de hoes is gemaakt van polyurethaan (geen PVC), dat een discrete waterdichte bescherming biedt en toch lucht doorlaat. Deze kussenbeschermer is perfect ademend, werkt transpiratie niet in de hand en beperkt de verspreiding van huisstofmijt en bacteriën. De maat is 50×70.
  • Een rustgevende avondthee van biologisch, en in Nederland, geteelde hennep. Kalmerende valeriaan en lavendel maken deze fijne ontspanningsthee compleet en nemen je mee naar een diepe rustige slaap. Samen met de zoete kruiden anijs en kamille laat deze milde melange je heerlijk wegdromen.

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou.

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Nieuwjaar, Vriendin, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes

Thema

Thee