Duurzaam verjaardagscadeau

Op zoek naar een leuk duurzaam verjaardagscadeau? Stuur de jarige een duurzaam brievenbuscadeau!

Verschillende pakketten

Met keus uit verschillende pakketten is er altijd wel een pakket dat bij de jarige past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pakket met verschillende DIY projecten om lekker zelf aan de slag te gaan of een pakket verschillende duurzame theeën?

Hieronder heb ik een aantal suggesties gedaan, maar natuurlijk kun je ook kiezen uit het gehele assortiment. Bij elk pakket kun je kiezen voor een mooie verjaardagskaart (met zaadjes van klaprozen). In de kaart staat een link naar de video-uitleg van het pakket, zodat de jarige op een makkelijke manier kan zien hoe hij/zij de producten kan gebruiken.

Kies uit onderstaande duurzame verjaardagscadeau’s:

Verzending

De pakketjes worden binnen 1-2 werkdagen met DHL verzonden. Verzending is gratis. 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd.

Meer informatie vind je bij Retourneren

Garantie

Wij doen er alles aan om jou de fijnste en leukste pakketjes te leveren, maar er kan iets misgaan. Als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.