Brievenbuscadeau: Duurzaam Schoonmaken

14,95

Omschrijving

Wil je graag met duurzame producten schoonmaken maar niet meteen grote hoeveelheden aanschaffen? Probeer met dit brievenbuscadeau rustig verschillende producten uit! 

Inhoud pakket

In dit duurzame brievenbuscadeau vind je:

  • Een vrolijke vaatdoekje van het Finse merk Happy Sinks. Je kunt zelf uit de verschillende printjes uitkiezen. De doekjes zijn microplasticvrij en gemaakt van GOTS gecertificeerd 100% organisch katoen.
  • Een katoenen zakje met wasnoten. Wasnoten zijn een natuurlijk product om je was mee te kunnen doen. Zodra ze in aanraking komen met water maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan. In dit zakje zitten genoeg wasnoten om zo’n 6 keer mee te wassen. Kun je de wasnoten mooi even uitproberen en voordat je een grote verpakking gaat kopen.
  • Drie verschillende tabletten om uit te proberen: glas-, badkamer- en allesreiniger van Savvy. Het enige wat je nodig hebt is een (oude) fles om je schoonmaakmiddel in te maken en warm water.

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou.

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Print doekje

Stippen, Strepen, Vlakken

Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Nieuwjaar, Vriendin, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes