Duurzaam relatiegeschenk

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk of leuk welkomstpakket voor nieuwe medewerkers of nieuwe klanten? Of wil je medewerkers verrassen met hun verjaardag? Verstuur een duurzaam brievenbuscadeau! Je kunt kiezen uit de bestaande pakketjes die op de website staan, maar ik kan er ook een speciaal naar jouw wensen samenstellen, zodat het precies bij jouw bedrijf past.

Een warm welkom

Hoe leuk is het om een nieuwe klant of nieuwe medewerker een brievenbuscadeau toe te sturen zonder dat je er zelf werk aan hebt? Het enige wat jij hoeft te doen is het adres doorgeven en op welke datum het pakketje verzonden mag worden. Ik regel de rest. Elk pakket wordt met zorg en liefde ingepakt en wordt aangevuld met een kaart van groeipapier en een videoboodschap. De kaart en de videoboodschap kunnen helemaal aangepast worden naar jouw wensen en branding.

Éénmalig of frequent

Alles is mogelijk. Zo kun je je werknemers of klanten eenmalig een brievenbuscadeautje sturen maar het kan ook doorlopend, bij elke nieuwe klant of medewerker bijvoorbeeld. Wanneer je voor doorlopend kiest zit je nergens aan vast. Aan het begin van de maand lever je een bestand aan met adressen en wanneer de pakketten verzonden moeten worden en aan het einde van elke maand ontvang je een factuur met alle geleverde brievenbuscadeautjes van die maand. Maak je er een maand geen gebruik van? Dan komt er vanzelfsprekend ook geen factuur!

Enkele voorbeelden voor een duurzaam relatiegeschenk:

Contact

Je kunt via het formulier hieronder contact met mij opnemen of door een email te sturen naar info@groengraag.nl. Daarna kunnen we samen de mogelijkheden bespreken van jouw duurzame relatiegeschenken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een relatiegeschenk meteen via de webshop te bestellen.

Verzending

Wanneer je via de website de pakketjes bestelt worden deze binnen 1-2 werkdagen met DHL verzonden. Wanneer je een bestand aanlevert voor de hele maand zullen de pakketjes aan de hand van die data verzonden worden. Verzending is in beide gevallen gratis. 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd.

Meer informatie vind je bij Retourneren

Garantie

Wij doen er alles aan om jou de fijnste en leukste pakketjes te leveren, maar er kan iets misgaan. Als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.