Brievenbuscadeau: Duurzaam onderweg

25,95

Omschrijving

Irriteer jij je ook zo aan dat wegwerpbestek en -bekers als je onderweg iets eet of drinkt? Dat is verleden tijd met dit leuke duurzame brievenbuscadeau!

Inhoud pakket

De volgende producten vind je in dit pakketje:

  • Een opvouwbare multifunctionele beker die in elke tas, rugzak of zelfs in je broekzak past!
    De meegeleverde deksel beschermt je tas tegen ongewenste restdruppels na het drinken en dekt de drinkruimte af tegen vervuiling. De extra, verwijderbare, buitenring beschermt je vingers tegen warme dranken. Vaatwasmachinebestendig en duizend keer bruikbaar! Beschikbaar in de kleuren blauw, groen en roze.
  • Een herbruikbare bamboe bestekset in handige reis-etui. Deze draagbare reisbenodigdheden zijn BPA-vrij, 100% veilig en handgemaakt uit één stuk biologisch bamboe zonder de noodzaak van schadelijke meststoffen, pesticiden of lijmen. In de reis-etui zit een vork, mes, lepel en rietje van bamboe en een kokosvezel reinigingsborstel om het rietje makkelijk schoon te kunnen maken.

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou. 

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

 

Wissen

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Vriendin, Nieuwjaar, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes

Kleur beker

Blauw, Groen, Roze