Duurzaam Moederdagcadeau

Zondag 8 Mei is het weer zover: Moederdag! Kun je dit jaar niet langs maar wil je wel graag een cadeau geven? Verstuur een duurzaam brievenbuscadeau! Hieronder heb ik een selectie gemaakt van cadeautjes die uitstekend geschikt zijn als duurzaam moederdagcadeau, maar natuurlijk kun je ook iets kiezen uit het gehele assortiment.

Naast het leuke brievenbuscadeautje dat op de mat valt, zit er ook een leuke kaart bij met persoonlijke boodschap van jou en een link naar een video waarin ik uitleg geef over de producten die ze in haar duurzame Moederdagcadeau terug vindt.

Verstuur je het brievenbuscadeau naar je eigen adres om zelf te geven? In dat geval doe ik er een lege kaart bij, zodat je zelf een persoonlijke boodschap kunt opschrijven.

Is je moeder de dagen voor Moederdag niet thuis? Geen probleem! Het cadeau past gewoon door de brievenbus.

Opties voor een duurzaam Moederdagcadeau:

Verzending

De pakketjes worden binnen 1-2 werkdagen met DHL verzonden. Verzending is gratis. 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd.

Meer informatie vind je bij Retourneren

Garantie

Wij doen er alles aan om jou de fijnste en leukste pakketjes te leveren, maar er kan iets misgaan. Als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.