DIY pakketten om creatief en duurzaam bezig te zijn

Ben je opzoek naar een DIY pakket waar je creatief mee aan de slag kan? Met deze DIY pakketten sla je twee vliegen in één klap, je bent lekker creatief én duurzaam bezig. Wanneer je een brievenbuscadeau bestelt valt het gratis bij jou op de deurmat en kun je gelijk, met behulp van een handige stap voor stap video, aan de slag.

Verschillende duurzame DIY mogelijkheden

Zelf kaarsen maken

Wil je graag zelf kaarsen maken? Maak een kaars van gebruikt bak- of frituurolie. In het DIY pakket zit een speciaal poeder en een lontje. Het enige wat je nog nodig hebt is gebruikt bak- of frituurolie en een mooi potje/kopje om de kaars in te maken.

Bijenwasdoek maken

Zou je graag plastic afval willen verminderen? Ga dan aan de slag met het maken van een bijenwasdoek. Een bijenwasdoek kun je gebruiken ter vervanging van vershoudfolie en aluminiumfolie.

Bloemenkrans van droogbloemen maken

Niks staat zo gezellig als een vaas met fleurige bloemen op tafel. Kijken we naar het duurzaamheidaspect dan is het een stuk minder vrolijk gestemd. Verwarmde kas, per vliegtuig ingevlogen, watergebruik, bestrijdingsmiddelen, allemaal niet zo goed voor het milieu. Zonde ook, want vaak staat zo’n bos niet veel langer dan één week op tafel. Met dit pakket ga je zelf aan de slag met het maken van een bloemenkrans met droogbloemen, zo heb je bloemen in huis waar je heel lang van kunt genieten.

Natuurlijke lippenbalsem maken

Lijkt het je leuk om zelf verzorgingsproducten te maken? Begin met een simpel product en kies voor het maken van een natuurlijke lippenbalsem. Het kan niet verkeerd gaan en na dit project vraag je je af waarom je al die tijd lippenbalsems (met dubieuze ingrediënten) gekocht hebt!

Verschillende DIY pakketten:

Verzending

De pakketjes worden binnen 1-2 werkdagen met DHL verzonden. Verzending is gratis. 

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd.

Meer informatie vind je bij Retourneren

Garantie

Wij doen er alles aan om jou de fijnste en leukste pakketjes te leveren, maar er kan iets misgaan. Als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via info@groengraag.nl. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.