Aanbieding!

Brievenbuscadeau: creëer een kleurrijke wereld

19,95

Omschrijving

Gegarandeerd uren speelplezier met dit leuke brievenbuscadeau! De producten zijn  geboren uit de wens om kinderen op een leuke, creatieve en milieuvriendelijke manier culturele waardering te geven. De poppen zijn gemaakt van duurzaam hout en de verf bevat geen giftige stoffen. Daarnaast werken ze samen met Ecologi en dragen ze bij elke verkoop bij aan duurzaamheidsprojecten. Deze projecten variëren van de bescherming van het regenwoud in Peru tot het omzetten van afvalbiogas in elektriciteit in Thailand.

 

Inhoud pakket

De volgende producten vind je in dit pakketje:

  • Acrylverfset met 12 tubes van 6 ml met hoogwaardige, duurzame, levendige kleuren. Inclusief 2 penselen. Gecertificeerd met CEUKCA-normen en AP volgens ACMI.
  • Houten pop Amerikaanse politie
  • Houten pop Congolese muzikant
  • Houten pop Indiaanse Bollywood ster
  • Houten pop Pakistaanse professor

Kaart

Bij elke bestelling zit een kaart. Is het pakketje lekker voor jezelf? Kies dan de optie “voor mijzelf” en dan voorzie ik het pakketje van een leuke kaart en tekst speciaal voor jou.

Heb je wel een specifieke kaart uitgekozen, maar geen tekst opgeschreven? Dan doe ik een lege kaart bij je bestelling.

Gratis verzending | Verzending binnen 1 – 2 werkdagen

Gewicht 1 kg
Afmetingen 1 × 1 × 1 cm
Soort kaart

Voor mijzelf, Verjaardag, Kerst, Succes, Bloemen, Quarantaine, Moederdag, Mama, Zwanger, Sterkte, Nieuwjaar, Vriendin, Happy valentine, Groot hart, Vaderdag, Babyvoetjes